STN ISO 2471: 2010 (50 0309), Papier a lepenka. Stanovenie opacity (papierová podložka). Metóda difúzneho čniteľa odrazu. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2471: 2008