STN ISO 2471: 2010 (50 0309), Papier a lepenka. Stanovenie opacity (papierová podložka). Metóda difúzneho čniteľa odrazu. - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2471: 2008
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy