STN ISO 2469: 2010 (50 0418), Papier, lepenka a buničiny. Meranie difúzneho činiteľa žiarivosti. - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2469: 2007