STN ISO 2469: 2010 (50 0418), Papier, lepenka a buničiny. Meranie difúzneho činiteľa žiarivosti. - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2469: 2007
Norma je zrušená od 1.9.2022
Táto norma nahrádza STN ISO 2469 z novembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy