STN EN 12505 + A1: 2010 (51 4510), Potravinárske stroje. Odstredivky na spracovanie jedlých olejov a tukov. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text). - Chriašteľ, Ladislav; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou eruópskej normy EN 12505: 2000 + A1: 2009