STN EN 15824: 2010 (72 2421), Technické požiadavky na vonkajšie a vnútorné omietky na báze organických spojív. - Zahradníková, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15824: 2009