STN EN 15824: 2010 (72 2421), Technické požiadavky na vonkajšie a vnútorné omietky na báze organických spojív. - Zahradníková, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15824: 2009
Spracovateľ: Viera Zahradníková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy