STN 72 7221-2: 2010, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 2 Priemyselne vyrábané výrobky z expandovaného polystyrénu (EPS). Účel použitia - Pauliková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 72 7221-2: 2008 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví ČR