STN ISO 13822: 2010 (73 0038), Zásady navrhovania konštrukcií. Hodnotenie existujúcich konštrukcií. - Čabrák, Milan; Holický, Milan; Marková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje českú a slovenskú verziu ISO 13822: 2001. Prevzala sa so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví