STN ISO 13822: 2010 (73 0038), Zásady navrhovania konštrukcií. Hodnotenie existujúcich konštrukcií. - Čabrák, Milan; Holický, Milan; Marková, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 111 Uplatňovanie a používanie eurokódov; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 38 Spolehlivost stavebních konstrukcí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje českú a slovenskú verziu ISO 13822: 2001. Prevzala sa so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 73 0038 z 2.6.1986 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Čabrák, Milan Holický, Jana Marková. Technická komisia: TK 111 Uplatňovanie a používanie eurokódov, Technická normalizační komise: TNK 38 Spolehlivost stavebních konstrukcí
Norma je nahradená normou STN ISO 13822 z apríla 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy