STN EN 12390-2: 2010 (73 1302), Skúšanie zatvrdnutého betónu Časť 2 Výroba a príprava skúšobných telies na skúšky pevnosti - Tencer, Ervín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12390-2: 2009