STN EN 12350-1: 2010 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 1 Odber vzoriek - Tesler, Ervín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-1: 2009