STN EN 12350-2: 2010 (73 1312), Skúšanie čerstvého betónu Časť 2 Skúška sadnutím - Tencer, Ervín (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto národná norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-2: 2009