STN EN ISO 5667-15: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 15 Pokyny na konzerváciu vzoriek kalov a sedimentov a manipuláciu s nimi (ISO 5667-15: 2009) - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-15: 2009