STN EN ISO 5667-15: 2010 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 15 Pokyny na konzerváciu vzoriek kalov a sedimentov a manipuláciu s nimi (ISO 5667-15: 2009) - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5667-15: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 5667-15 zo septembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy