STN EN 973: 2010 (75 8163), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlorid sodný na regeneráciu vymieňačov iónov. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 973: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 973 + A1 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy