STN EN 1953 + A1: 2010 (82 4001), Rozprašovacie a striekacie zariadenia na povlakové materiály. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Bakoš, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1953: 1998 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1953 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Bakoš.
Keywords: normy