STN EN 13061: 2010 (83 2707), Ochranné odevy. Chrániče holennej kosti pre futbalistov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13061: 2009