STN EN 13061: 2010 (83 2707), Ochranné odevy. Chrániče holennej kosti pre futbalistov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13061: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13061 z apríla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné pomôcky
Keywords: normy