STN EN 1837 + A1: 2010 (83 3400), Bezpečnosť strojov. Integrované osvetlenie strojov (Konsolidovaný text). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenkou verziou európskej normy EN 1837: 1999 + A1: 2009