STN EN 1837 + A1: 2010 (83 3400), Bezpečnosť strojov. Integrované osvetlenie strojov (Konsolidovaný text). - Veselovský, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenkou verziou európskej normy EN 1837: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1837 z júna 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský.
Keywords: normy