STN EN 15269-20: 2010 (92 0223), Rozšírené aplikácie výsledkov skúšok požiarnej odolnosti a/alebo tesnosti proti prieniku dymu zostáv dverí, uzáverov a otvaracích okien a prvkov ich stavebného kovania Časť 20 Tesnosť proti prieniku dymu zasklených otočných dverových zostáv so závesmi alebo čapmi, s oceľovou, drevenou a kovovou rámovou konštrukciou - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15269-20: 2009
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy