STN EN 13501-2 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarných charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 2 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok požiarnej odolnosti (okrem ventilačných zariadení) (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-2: 2007 + A1: 2009