STN EN 13501-2 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarných charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 2 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok požiarnej odolnosti (okrem ventilačných zariadení) (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-2: 2007 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13501-2 z apríla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 13501-2 z marca 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy