STN EN 13501-3 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarných charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 3 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok požiarnej odolnosti výrobkov a prvkov používaných v prevádzkových zariadeniach stavieb. Potrubia s požiarnou odolnosťou a požiarne klapky (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-3: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13501-3 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy