STN EN 13501-5 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarných charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 5 Klasifikácia využivajúca údaje zo skúšok striech namáhaných vonkajším ohňom (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-5: 2005 + A1: 2009