STN EN 13501-5 + A1: 2010 (92 0850), Klasifikácia požiarných charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 5 Klasifikácia využivajúca údaje zo skúšok striech namáhaných vonkajším ohňom (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13501-5: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13501-5 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Norma je nahradená normou STN EN 13501-5 z marca 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy