STN EN 71-4: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 4 Súpravy na chemické pokusy a príbuzné činnosti - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 74-1: 2009