STN EN 71-4: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 4 Súpravy na chemické pokusy a príbuzné činnosti - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 74-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 71-4 + A1 z januára 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti
Norma je nahradená normou STN EN 71-4 z apríla 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy