STN EN ISO 13790/NA: 2010 (73 0703), Energetická hospodárnosť budov. Výpočet potreby energie na vykurovanie a chladenie (ISO 13790: 2008). Národná príloha. - Sternová, Zuzana; Bendžalová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k EN ISO 13790: 2008