STN EN ISO 13790/NA: 2010 (73 0703), Energetická hospodárnosť budov. Výpočet potreby energie na vykurovanie a chladenie (ISO 13790: 2008). Národná príloha. - Sternová, Zuzana; Bendžalová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k EN ISO 13790: 2008
Spracovateľ: Zuzana Sternová, Jana Bendžalová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy