STN EN 71-5/A2: 2010 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 5 Chemické hračky (súpravy) okrem súprav na pokusy. Zmena A2 - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 71-5: 1996 je slovenskou verziou európskej normy EN 71-5: 1993/A2: 2009
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti
Keywords: normy