STN EN ISO 9612: 2010 (01 1623), Akustika. Stanovenie expozície hluku v pracovnom prostredí. Technická metóda (ISO 9612: 2009). - Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9612: 2009