STN EN ISO 9612: 2010 (01 1623), Akustika. Stanovenie expozície hluku v pracovnom prostredí. Technická metóda (ISO 9612: 2009). - Mihalčík, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9612: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 9612 z októbra 2009, ktorá od 1.10.2009 nahradila STN ISO 9612 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Mihalčík. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy