STN P CEN ISO/TS 27687: 2010 (01 5505), Nanotechnológie. Terminológia a definície nanoobjektov. Nanočastice, nanovlákna a nanodoštičky (ISO/TS 27687: 2008). - Bílá, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN ISO/TS 27687: 2009