STN P CEN ISO/TS 27687: 2010 (01 5505), Nanotechnológie. Terminológia a definície nanoobjektov. Nanočastice, nanovlákna a nanodoštičky (ISO/TS 27687: 2008). - Bílá, Ľudmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN ISO/TS 27687: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto predbežná norma nahrádza STN P CEN ISO/TS 27687 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľudmila Bílá.
Keywords: normy