STN EN ISO 15011-1: 2010 (05 0605), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Laboratórne metódy na odber vzoriek plynov a plynných splodín Časť 1 Stanovenie emisného stupňa plynných splodín a odber vzoriek plynných splodín na analýzu pri oblúkovom zváraní (ISO 15011-1: 2009) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15011-1: 2009