STN EN 203-3: 2010 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 3 Materiály a časti určené na styk s potravinami a iné hygienické aspekty - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-3: 2009