STN EN 203-3: 2010 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 3 Materiály a časti určené na styk s potravinami a iné hygienické aspekty - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-3: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 203-3 z novembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je zrušená od 1. 6. 2017
Keywords: normy