TNI CEN/TR 115-3: 2010 (27 4802), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 3 Vzájomný vzťah medzi EN 115: 1995 a jej zmenami a EN 115-1: 2008 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 115-3: 2009