STN EN 61869-1: 2010 (35 1309), Prístrojové transformátory Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61869-1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy