STN EN 50085-2-4: 2010 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 2-4 Osobitné požiadavky na prevádzkové nosníky a prevádzkové konzoly - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50085-2-4: 2009