STN EN 10349: 2010 (42 9610), Oceľ na odliatky. Odliatky z austentickej mangánovej ocele. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10349: 2009