STN EN 10349: 2010 (42 9610), Oceľ na odliatky. Odliatky z austentickej mangánovej ocele. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10349: 2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy