STN EN ISO 7971-1: 2010 (46 1030), Obilniny. Stanovenie objemovej hmotnosti, tzv. hektolitrovej hmotnosti Časť 1 Referenčná metóda (ISO 7971-1: 2009) - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7971-1: 2009