STN EN ISO 7971-1: 2010 (46 1030), Obilniny. Stanovenie objemovej hmotnosti, tzv. hektolitrovej hmotnosti Časť 1 Referenčná metóda (ISO 7971-1: 2009) - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7971-1: 2009
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy