STN EN ISO 4254-1: 2010 (47 0064), Poľnohospodárske stroje. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 4254-1: 2008) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4254-1: 2009