STN EN ISO 4254-1: 2010 (47 0064), Poľnohospodárske stroje. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (ISO 4254-1: 2008) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4254-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4254-1 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN ISO 4254-1 z januára 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy