STN EN 14018 + A1: 2010 (47 0122), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Riadkové sejacie stroje. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14018: 2005 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14018 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy