STN EN 1853 + A1: 2010 (47 0190), Poľnohospodárske stroje. Vyklápacie prívesy. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1853: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1853 z mája 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Drang. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy